Taxi Venray - VTC24 - Venrayse taxicentrale

Over Ons

Taxi Venray - VTC24 - Venrayse taxicentrale

Wie zijn wij?

Representatief en betrouwbaar taxibedrijf uit Venray

Wij werken voor particulieren en bedrijven in de regio, maar ook voor tal van andere opdrachtgevers zoals zorgverleners en overheden in binnen- én buitenland. Ook voor u staan wij graag klaar voor vervoer van en naar uw bestemming.

Bij VTC24, ofwel Venrayse Taxi Centrale 24, staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. U kunt altijd rekenen op maximale service van begin tot einde van uw reis. Of het nu gaat om particulier of zakelijk vervoer, halen en brengen naar een luchthaven, of vervoer van en naar een evenement of bijeenkomst, bij ons kunt u met een gerust hart terecht. In ons wagenpark beschikken wij over representatieve en comfortabele personenauto’s alsmede taxibusjes voor grotere groepen tot en met 8 personen, waarin wij u gemakkelijk en comfortabel kunnen vervoeren.

Jarenlange ervaring 

Onze ervaren en vriendelijke taxichauffeurs zijn altijd op tijd bij u op locatie en brengen u veilig en tijdig naar de plaats van bestemming. Uiteraard zijn zij in het bezit van de juiste rijbewijzen en diploma’s. Wanneer u op zoek bent naar een hoog service niveau, flexibiliteit, punctualiteit en betrouwbaarheid, zit u bij VTC24 taxibedrijf uit Venray gegarandeerd goed.

Contacteer ons

Kortom, VTC24 biedt u optimale service zodat u zorgeloos kunt reizen. Onze uitzonderlijke graad van luxe, de comfortabele auto’s en de onbegrensde mogelijkheden zijn de redenen van onze succesvolle dienstverlening. Onze tevreden klanten komen graag bij ons terug. Laat u ook overtuigen en neem via tel. 06-45566533 telefonisch contact met ons op voor een taxi in Venray. Voor vragen kunt u ons ook altijd contacteren, ook via ons online contactformulier. Wij staan u graag te woord.

Bekijk hier onze voorwaarden

Uw taxi in Venray, Horst, Venlo en omstreken

Reserveer nu uw taxi.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?