Taxi Venray - VTC24 - Venrayse taxicentrale

Groepsvervoer

Taxi Venray

Groepsvervoer door Venrayse Taxi Centrale 24

Samen met vrienden of familie op stap, is iets waar iedereen zo nu en dan wel de behoefte aan heeft. Uw uitstapje is nog veel leuker wanneer u zich geen zorgen hoeft te maken over het rijden naar de plek van bestemming, het parkeren van de auto of een Bob aanwijzen. Maak daarom gebruik van het groepsvervoer van VTC24 in Venray. Waar en wanneer u ook ergens moet zijn, wij krijgen u er veilig en snel naartoe.

Grote taxi voor groepen

Naast personenauto’s voor particulier of kleinschalig vervoer, beschikken wij bij VTC24 uit Venray ook over taxibusjes voor grotere groepen. Deze voertuigen kunnen tot en met 8 personen vervoeren en zijn vanzelfsprekend net als al onze andere auto’s luxueus en comfortabel. Zo reist u met ons groepsvervoer in stijl én ontspanning terwijl wij u veilig en verantwoord van A naar B en weer terug krijgen. Ook zijn onze chauffeurs representatief en vriendelijk, en beschikken over de juiste rijbewijzen en diploma’s. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel.


Alles is mogelijk

Afhankelijk van de afstand en de uiteindelijke bestemming, bieden wij u tal van mogelijkheden om uw vervoer van A tot Z te regelen. Ophalen en/of wegbrengen, regionaal of door het hele land, met enkele personen of een grote groep – bij VTC24 in Venray kan het allemaal. Schakel ons groepsvervoer in en geniet tijdens de rit van tijd en aandacht voor elkaar.

Om snel en eenvoudig een taxi te reserveren, kunt u ons telefonisch bereiken op tel. 06-45566533. Wilt u eerst meer informatie? Vragen kunt u tevens stellen door middel van het online contactformulier. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug.

Bekijk hier onze voorwaarden.

Uw taxi in Venray, Horst, Venlo en omstreken

Reserveer nu uw taxi.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?