Taxi Venray - VTC24 - Venrayse taxicentrale

Evenementen

Taxi Venray

VTC24 evenementenvervoer vanuit Venray

Staat er een festival, concert of ander evenement op de planning en weet u nog niet hoe u het beste hierheen en weer thuis kunt komen? VTC24 uit Venray verzorgt ook evenementenvervoer om u veilig en gemakkelijk te brengen waar u naartoe moet en u ook na afloop weer netjes naar huis te brengen. Maak u geen zorgen over de reis door deze over te laten aan onze professionele chauffeurs.

Zorgeloos vervoer

Vervoer naar een evenement kan een lastige opgave zijn. In het geval van een festival is er vaak sprake van weinig parkeergelegenheid, slechte bereikbaarheid met het OV en overvolle en dure festivalbussen. Een concert, dat meestal midden in de stad plaatsvindt, brengt files en hoge parkeerkosten met zich mee. Met ons evenementenvervoer hoeft u zich om al deze zaken geen zorgen te maken. Tegen scherpe prijzen brengen wij u naar het festivalterrein of concertgebouw waar uw gezellige dag of avond kan beginnen. Bovendien hoeft u zo ook geen Bob aan te wijzen.

U kunt zowel alleen, met enkele personen of met een grote groep gebruik maken van onze evenemententaxi. Al onze taxi’s en taxibusjes zijn luxueus en comfortabel en worden bovendien bestuurd door een professionele en vriendelijke chauffeur. Ons evenementenvervoer is altijd tijdig aanwezig zodat u overal ruim op tijd bent. Wilt u ook gebruik maken van onze service? Neem gerust contact met ons op om een taxi te bestellen. Wij zijn altijd en overal beschikbaar. U kunt ons telefonisch bereiken op tel. 06-45566533 of via het online contactformulier.

Bekijk hier onze voorwaarden

Uw taxi in Venray, Horst, Venlo en omstreken

Reserveer nu uw taxi.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?